KZ ZS5 Detachable HiFi Headset Voor Slechts €14

KZ-ZS5-Detachable-HiFi-HeadsetConsumenten hebben tegenwoordig keuze uit honderden draadloze headsets, maar soms heb je behoefte aan een kwalitatief goede headset met 3.5mm aansluiting. De KZ ZS5 Detachable HiFi Headset is een 3,5mm-headset die tijdelijk verkrijgbaar is voor slechts 14 euro.

In het verleden hebben wij een review geschreven over de Teufel Move Pro, een kwalitatief zeer goede headset met 3.5mm headphone jack. Wij zijn zeer te spreken over deze headset, maar met een prijskaartje van bijna 130 euro is de Teufel Move Pro niet voor iedereen. Gelukkig zijn er ook zeer goedkope 3.5mm-headsets verkrijgbaar.

De KZ ZS5 Detachable HiFi Headset kost tijdelijk slechts €14.16 en is verkrijgbaar in de kleuren grijs en blue. Ook heb je de keuze tussen een uitvoering met of zonder microphone. Wat de headset naast het zuivere HiFi-geluid en aantrekkelijke adviesprijs zo aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om de oordopjes alsnog draadloos te maken met behulp van een Bluetooth module. Je kunt de oordopjes namelijk ontkoppelen van de 3.5mm-kabel en vervolgens plaatsen op de Bluetooth module. Deze module kost slechts €6.05.

Heb je interesse in de KZ ZS5 Detachable HiFi Headset? Wees er dan snel bij, want de “flash sale” is slechts tijdelijk geldig. Je kunt de headset via deze link aanschaffen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.