Bose QuietComfort 35 II Met Ingebouwde Google Assistant Officieel Aangekondigd

Eerder deze maand spraken de geruchten over de komst van een headset met ingebouwde Google Assistant. Deze headset is nu officieel aangekondigd onder de naam Bose QuietComfort 35 II.

Bose heeft de Bose QuietComfort 35 II uitgebracht, die er vrijwel identiek uitziet als zijn voorganger. De nieuwe versie beschikt echter over een nieuwe knop die je met Google Assistant laat communiceren. Dit werkt alleen in landen waar Google Assistant officieel beschikbaar is. In andere landen kan de knop worden gebruikt om het niveau van noise cancellation in te stellen.

Via de Google-app op Android en iOS kun je de Google Assistant-functionaliteit instellen. Als je de Google Assistant niet kunt of wilt gebruiken, dan kun je via de Bose Connect-app de actie-knop een andere functie geven.

Dankzij Google Assistant is het onder andere mogelijk om op de QuietComfort 35 II binnenkomende berichten of agenda-afspraken voor te laten lezen. Ook is het mogelijk om muziek te bedienen via spraakcommando’s of nieuws af te spelen via het ‘play the news’-commando.

De Bose QuietComfort 35 II is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver, voor een adviesprijs van 379 euro. Volgens de geruchten zullen er in de toekomst meer headsets met Google Assistant integratie worden uitgebracht, maar informatie hierover ontbreekt nog.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.