“Nieuwe FitBit-Smartwatch Werkt Vier Dagen Op Eén Acculading”

FitBit Smartwatch HiggsEr zijn foto’s opgedoken waarop vermoedelijk een nieuwe smartwatch en een nieuwe headset van FitBit te zien zijn. Volgens de geruchten moet de smartwatch op één acculading vier dagen meegaan. Beide apparaten zullen later dit jaar op de markt verschijnen.

De boven en onderstaande afbeeldingen zijn opgedoken op Yahoo Finance. Van de smartwatch, met de codenaam ‘Higgs’, zijn ook al enkele specificaties gelekt. Zo zou de smartwatch zijn uitgerust met GPS en een hartslagmeter en is er ondersteuning voor de muziekdienst Pandora. Verder beschikt de smartwatch van FitBit over een kleurendisplay, een aluminium behuizing, een accu met een levensduur van vier dagen en de mogelijkheid om contactloos te betalen.

De smartwatch zou deze herfst op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 300 dollar, omgerekend ongeveer 275 euro. Tegelijkertijd zal FitBit ook een headset op de markt brengen. Deze headset zal verkrijgbaar zijn in de kleuren ‘Nightfall Blue’ en ‘Lunar Gray’ voor een adviesprijs van 150 dollar, omgerekend iets minder dan 140 euro.

Fitbit

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.