CACGO K2: Kleurendisplay En 30 Dagen Standby-tijd Voor 22 Euro

CACGO-K2Smartwatches en fitness trackers worden steeds goedkoper en compacter. Een goed voorbeeld hiervan is de CACGO K2, een wearable met een rond ontwerp, een waterdichte behuizing, een kleurendisplay en een standby tijd van maar liefst 30 dagen. De prijs? 22 euro.

De CACGO K2 is een smartwatch met ondersteuning voor zowel Android als iOS. Je kunt onder andere je slaappatroon, je hartslag, de dagelijks gezette stappen en de verbrande calorieën bijhouden. Ook kun je de smartwatch als afstandsbediening gebruiken voor de camera van je smartphone, een alarm instellen en notificaties ontvangen van verschillende social media apps.

De CACGO K2 heeft een klein 0.95-inch OLED-scherm met een resolutie van 96 x 64 pixels en een 200mAh accu met een standby tijd van 30 dagen. Dankzij de ronde en moderne uitstraling lijkt het alsof je een normale horloge draagt. Mocht je dus opzoek zijn naar een fitness tracker die je na iedere work-out gewoon als horloge kunt gebruiken, dan is de CACGO K2 een geschikte keuze.

CACGO K2 kleuren

De CACGO K2 is hier verkrijgbaar voor ongeveer 22 euro. Je hebt de keuze uit een zwarte, blauwe, groene en rode polsband. Klik hier voor meer informatie.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.