“Eerste Opvouwbare Samsung Smartphone Komt Dit Jaar”

samsung-opvouwbare-smartphoneSamsung is al jaren bezig met het ontwikkelen van een opvouwbare smartphone, waarbij de smartphone kan worden uitgeklapt tot een tablet. ETNews schrijft nu dat we de eerste opvouwbare smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant nog dit jaar kunnen verwachten.

Verschillende fabrikanten werken al jaren aan opvouwbare schermen en smartphones. Zo introduceerde ZTE onder andere de Axon M. Dit is een opvouwbare smartphone met twee verschillende schermen, waardoor het toestel ideaal is voor bijvoorbeeld multitasking. De ZTE Axon M maakt echter gebruik van twee losse schermen en scharnieren in de behuizing. Samsung zou werken aan een smartphone waarbij niet alleen de behuizing, maar ook het scherm zelf opvouwbaar is.

Volgens de geruchten heeft de opmerkelijke smartphone van Samsung een OLED-scherm dat uitgeklapt 7,3-inch meet. Hierdoor heeft het toestel meer weg van een tablet dan een smartphone, maar doordat je het toestel kunt dubbelvouwen past het alsnog in je broekzak. Volgens ETNews is Samsung van plan om de opvouwbare smartphone eind december óf begin 2019 in de winkels te leggen.

Hoeveel de opvouwbare smartphone moet gaan kosten is nog onduidelijk. Wel weten we dat de technologie erg duur is waardoor de smartphone waarschijnlijk meer kost dan de Galaxy Note 8.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.