Archos Citee Connect Is Eerste Step Met Android

Archos-Citee-ConnectArchos heeft een elektrische step aangekondigd die draait op Android 8.0 (Oreo). De zogeheten Archos Citee Connect kost 499,99 euro.

De meeste mensen kennen de Franse fabrikant Archos enkel van hun smartphones. Archos maakt echter ook andere producten. Zo heeft het bedrijf zojuist de Archos Citee Connect aangekondigd, die tijdens de Mobile World Congress zal worden gepresenteerd.

De Archos Citee Connect is een step met twee 8,5-inch wielen en een 36W-accu. Deze accu gaat ongeveer 25 kilometer mee op één acculading. Door te remmen genereer je een klein beetje extra vermogen. Weeg je minder dan 100 kilogram, dan kun je een maximale snelheid halen van ongeveer 22 tot 25 km/u. De step zelf weegt 12 kilogram.

In het stuur van de step zit een Archos-smartphone verwerkt. De smartphone heeft een 5-inch scherm, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte en Android 8.0 (Oreo). Op de smartphone staan Google Maps en navigatie-apps voorgeïnstalleerd.

De Archos Citee Connect zal deze zomer op de markt verschijnen, maar het is nog onduidelijk of de step ook in de Benelux verkrijgbaar zal zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.