Huami Amazfit Cor Moet Gaan Concurreren Met Fitbit

Huami-Amazfit-CorHuami, een dochtermerk van Xiaomi, heeft een internationale versie van de Amazfit Cor geïntroduceerd. De fitnesstracker moet onder andere de concurrentie aangaan met de wearables van Fitbit.

De Chinese versie van de Huami Amazfit Cor verscheen in januari al op de Chinese markt, maar nu is er ook een Engelstalige uitvoering verkrijgbaar. De Amazfit Cor lijkt qua uiterlijk veel op de Fitbit Charge 2, maar in tegenstelling tot de Fitbit Charge 2 is de Amazfit Cor volledig waterdicht.

De Amazfit Cor beschikt onder andere over een 1.23-inch LCD-scherm met 2.5D Corning Gorilla Glass, een hartslagmeter, een stappenteller, een snelheidsmeter en een slaapmonitor. De fitnesstracker is geschikt voor wandelen, rennen, fietsen en zwemmen. Ook kun je een alarm of timer instellen en kun je notificaties vanaf je smartphone ontvangen. De Amazfit Cor maakt verbinding met een smartphone via Bluetooth 4.1.

De roestvrijstalen behuizing is waterdicht tot een diepte van maar liefst 50 meter en de accu gaat 12 dagen mee op één acculading. Je kunt de Amazfit Cor hier bestellen voor slechts €61.65. Je hebt de keuze uit een zwarte en grijze uitvoering.

via [geekworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.