Eerste Specificaties Xiaomi Mi 7 Opgedoken

Xiaomi-Mi6-review-3De Chinese fabrikant Xiaomi zal in 2018 de opvolger van de Xiaomi Mi 6 [review] introduceren. Er zijn nu voor het eerst details opgedoken over de aankomende high-end vlaggenschip.

Eerder dit jaar bracht Xiaomi de Mi 6 op de markt. Dit toestel beschikt over zeer krachtige specificaties en dezelfde processor als de Galaxy S8 en Note 8. De Xiaomi Mi 6 gaat echter al over de toonbank voor ongeveer 350 euro. Wij hebben onlangs een review geschreven over de Xiaomi Mi 6 en wij zijn zeer te spreken over de prestaties van het product. Wij kijken dan ook uit naar de opvolger, die vermoedelijk in het eerste kwartaal van 2018 zal worden aangekondigd.

Volgens een anonieme bron op de Chinese website Weibo zal Xiaomi de Mi 7 tijdens de Mobile World Congress introduceren. De smartphone zal worden uitgerust met een Snapdragon 845-processor, de opvolger van de Snapdragon 835. De Mi 7 krijgt verder een 6-inch AMOLED-scherm van Samsung met een Full HD-resolutie en 6GB of 8GB werkgeheugen.

Neem de bovenstaande geruchten echter met een flinke korrel zout. De bron is namelijk anoniem, waardoor we de betrouwbaarheid niet kunnen controleren. Ook is een 6-inch scherm opmerkelijk groot, aangezien de Xiaomi Mi 6 beschikt over een 5,15-inch scherm. Maar aan de andere kant is een iets groter scherm wel te verwachten, omdat de bezels steeds dunner worden. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor een groter scherm.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.