Xiaomi Introduceert Goedkope Slimme Speaker ‘Mi AI Speaker Mini’

Mi-AI-Speaker-MiniDe Chinese fabrikant Xiaomi heeft een kleine slimme speaker geïntroduceerd die voor erg weinig geld over de toonbank zal gaan. De zogeheten Mi AI Speaker Mini kost iets meer dan twee tientjes en is vanaf 3 april verkrijgbaar.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Mi AI Speaker Mini een kleinere versie van de Mi AI Speaker. Net als zijn grotere broer is de mini speaker voorzien van een virtuele assistent die kan helpen bij allerlei klusjes of het beantwoorden van vragen. Zo kun je bijvoorbeeld vragen wat de weersvoorspellingen zijn. Het nadeel van de Mi AI Speaker Mini is dat de speaker net als de grotere uitvoering alleen ondersteuning heeft voor de Chinese taal.

De Mi AI Speaker Mini is te koppelen aan smartphones en andere slimme huishoudapparaten van Xiaomi en andere merken. Xiaomi heeft ook aangegeven dat mensen met de speaker toegang krijgen tot 35 miljoen boeken en liedjes. Het is onduidelijk of deze wel Engelstalig zijn.

De Xiaomi Mi AI Speaker Mini is vanaf 3 april verkrijgbaar in China voor een adviesprijs van omgerekend ongeveer 22 euro. Hopelijk werkt Xiaomi ondertussen aan ondersteuning voor de Engelse taal, want de Mi AI Speaker Mini is de goedkoopste slimme speaker van dit moment en wij zouden deze graag eens willen testen.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.