VR-bril Lenovo Mirage Solo Vanaf Nu Te Koop

Lenovo Mirage SoloDe eerste zelfstandige Google Daydream headset is eindelijk verkrijgbaar. De zogeheten Lenovo Mirage Solo krijgt een adviesprijs mee van 400 dollar, maar de VR-bril is nog niet verkrijgbaar in de Benelux.

Tijdens de Google I/O 2017 werd er gesproken over zelfstandige headsets met Daydream. De  trackingssensoren, scherm en processor zitten in de headset verwerkt waardoor de bril zonder smartphone te gebruiken is.

In januari tijdens de CES werd de Lenovo Mirage Solo voor het eerst gepresenteerd en nu is de bril op de markt verschenen. De Lenovo Mirage Solo beschikt onder andere over een Snapdragon 835-processor, een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een 4.000mAh accu. De accu is goed voor een gebruikerstijd van ongeveer 3 tot 4 uur. Ook wordt er een controller meegeleverd.

Aan de voorkant van de Mirage Solo zitten twee camera’s die de omgeving in de gaten houden. Hierdoor is het mogelijk om te bukken, te leunen en om de hoek te kijken in virtual reality. Hiervoor zijn geen externe sensoren nodig.

De Mirage Solo draait op Daydream, het VR-platform van Google. Voor dit platform zijn nu meer dan 350 applicaties beschikbaar. Een aantal spellen die je kunt spelen zijn Blade Runner, BBC Earth en Fire Escape.

De Lenovo Mirage Solo is nu verkrijgbaar voor 399 dollar, omgerekend ongeveer 334 euro. De VR-bril is echter nog niet in de Benelux verkrijgbaar en een officiële europrijs is nog niet bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.