“Introductie Samsung Galaxy S10 Tijdens CES, Galaxy X Tijdens MWC”

Samsung-Galaxy-X-conceptNu de Samsung Galaxy S9(+) twee maanden op de markt is is het tijd voor geruchten over de Galaxy S10 en de Galaxy X. De Zuid-Koreaanse krant The Bell weet nu namelijk te melden dat we de Galaxy S10 te zien krijgen tijdens de CES, terwijl de opvouwbare Galaxy X tijdens de MWC zal worden getoond.

Als het bericht van The Bell juist is krijgen we de Galaxy S10 begin januari tijdens de CES in Las Vegas officieel te zien. De Galaxy X zal eind februari tijdens de MWC in Barcelona worden gepresenteerd.

De introductie van Samsung’s nieuwe smartphones is dus nog ver weg, maar er zijn al wel geruchten opgedoken over de specificaties van de toestellen. Zo staat de Galaxy S10 intern bekend onder de codenaam ‘Beyond’ en beschikt de smartphone over een 5,8-inch amoled-scherm met daarin een vingerafdrukscanner verwerkt. De Galaxy S10+ beschikt over een 6,3-inch scherm. Intern vinden we een Exynos 9820-processor.

De Galaxy X is een opvouwbare smartphone en beschikt volgens de krant over drie 3,5-inch oled-panelen. Twee van deze panelen kunnen worden samengevoegd tot één groot scherm, terwijl het derde scherm aan de achterkant is geplaatst.

via [hardware.info]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.