Moderne en stijlvolle smartphones nu nog voordeliger te bestellen

Xiaomi-Mi8Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone dan hebben wij goed nieuws voor je. Bij Gearbest zijn nu verschillende topmodellen smartphones voordelig te bestellen. Dit kan door een kortingscode te gebruiken. Wij vertellen je meer over de smartphones en laten je uiteraard de kortingscode weten.

Xiaomi Mi 8

De Xiaomi Mi 8 is de huidige flagship-smartphone van Xiaomi, die is uitgerust met de nieuwste en krachtigste hardware. Zo beschikt de Xiaomi Mi 8 onder andere over een Snapdragon 845-processor, een 6,21-inch scherm met een resolutie van 2248 x 1080 pixels, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 20 megapixel selfie-camera.

Gebruik de kortingscode GB$MPMI128 en bestel de Xiaomi Mi 8 voor € 469,99

OnePlus 6

De OnePlus 6 is één van de meest krachtige smartphones van dit moment. Dit komt door de krachtige processor die in de smartphone aanwezig is. Namelijk dezelfde Snapdragon 845-processor, in combinatie met 8GB werkgeheugen en 128GB aan opslagruimte. Wat verder belangrijk is om te vertellen is dat dit model waterdicht is en voorzien is van twee zeer goede camera’s.

OnePlus-6

Met de kortingscode GB$MPoneplus128 kun je de OnePlus 6 voor € 569,99 bestellen

De OnePlus 6 met 64 gigabyte is ook voordeliger te bestellen.

Heb je geen 128GB opslagruimte nodig dan zou je voor een voordeliger model kunnen kiezen. De OnePlus 6 met 64GB aan opslagruimte is namelijk ook met een kortingscode bij Gearbest te bestellen. Nu kun je dit flagship model nog voordeliger bestellen.

De OnePlus 6 met 64GB aan opslagruimte bestel je voor € 489,99 door de kortingscode IT$MPOP64 te gebruiken.

Xiaomi Redmi 5 Plus

Naast de Xiaomi Mi 8 is ook de de Xiaomi Redmi 5 Plus voordelig te bestellen. Vind je de Mi 8 net even te prijzen dan is de Redmi 5 een goed alternatief. Deze is voorzien van 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Ook is er een goede twaalf megapixel camera aanwezig om scherpe foto’s mee te maken.

Xiaomi-redmi-5-plus

Door de kortingscode GB$MP5P32 te gebruiken kun je de Xiaomi Redmi 5 Plus bestellen voor € 153,99

Een multifunctionele houder en lader voor nog geen tientje

De modellen smartphones die in dit artikel besproken worden daarvan kunnen de meesten draadloos opgeladen worden. De Magic Cube Car QI houder is dan een goede keuze als je de smartphone in de auto op wilt laden. Daarbij kun je de Cube ook van vorm veranderen zodat het ook een goede houder voor in de auto wordt. Op deze manier kun je de smartphone tegelijkertijd opladen en als navigatie gebruiken.

Voer de kortingscode GB$MPCQ in bij het afrekenen en betaal slechts € 9,99 voor de Magic Cube Car QI

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.