Een Sale Met Apparatuur Die Niet Gemist Mag Worden

HOMTOM-S9-Plus-smartphoneOp deze website heb je vaker over de hoge kortingen kunnen lezen die er in de sale bij Gearbest te vinden zijn. Ook nu is dit weer het geval. Dit keer zijn verschillende soorten apparatuur in de aanbieding. Wij vertellen je daar natuurlijk graag meer over.

Verbeter de computer met een krachtige videokaart

Een echte gamer kan niet zonder een goede videokaart. Des te krachtiger de videokaart is des te betere games er gespeeld kunnen worden. Op de speciale actiepagina zien we nu verschillende soorten videokaarten waar tot wel 90 euro korting op gegeven wordt. Er zijn slechts een bepaald aantal kaarten beschikbaar waar korting op gegeven wordt. Het is dus zaak om deze snel te bestellen.

Colorful-iGame-1050Ti

De iGame 1060 U is een zeer krachtige videokaart met maar liefst 6 gigabyte DDR5 geheugen. Er zijn slechts 20 stuks beschikbaar voor de actieprijs en deze is €312,01. Ben je op zoek naar een meer voordelig model waar je toch nog moderne games mee kunt spelen dan is de Colorful iGame 1050Ti een goede keuze. Dit zijn videokaarten die werken met de laatste versies van Windows en makkelijk te plaatsen zijn in de computer.

Bekijk hier alle videokaarten met spectaculaire lage prijzen

Homtom veroverd Nederland

Er zijn steeds meer Nederlanders die een smartphone of phablet van Homtom aanschaffen. Dit is ook niet zo vreemd aangezien dit merk een zeer goede reputatie heeft. Het is een merk wat niet alleen staat voor de kwaliteit maar wat ook nog eens producten fabriceert met een lage prijs. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit mogen we dan ook uitstekend noemen.

HOMTOM-S9-Plus

Ben je op zoek naar een goede phablet dan is de Homtom S9 Plus een prima keuze. Met 64 gigabyte aan opslagruimte zal je alle ruimte hebben om alle games, apps, foto’s en video’s op te slaan. Dit model is te bestellen voor slechts €115,83. De smartphone Homtom ZOIJ Z8 is ook voorzien van 64 gigabyte aan opslagruimte. Deze is ook nog eens waterdicht. Dit model kan voor €126,82 aangeschaft worden.

Bestel je voor meer dan honderd dollar dan krijg je tien dollar korting door de kortingscode ‘Homtom5th‘ in te voeren. Deze code is geldig tot en met 14 mei. De kortingscode ‘Homtom5th50off‘ geeft je zelfs vijftig dollar korting als je voor meer dan honderd dollar besteld. Deze is beschikbaar tot en met 11 mei. Dit geldt alleen wel voor de eerste tien personen die een bestelling plaatsen. Wees er dus snel bij!

Alle smartphones en phablets van Homtom in de sale vind je hier

Verschillende 3D printers en gereedschappen met tot wel dertig procent korting

3D printen is niet alleen leuk maar ook nog eens erg makkelijk. Bij Gearbest zijn er deze week vele modellen 3D printers in de aanbieding. Dit geldt ook voor verschillende gereedschappen. Er zijn kortingen tot wel dertig procent. De Anet A8 3D printer kun je bijvoorbeeld voor slechts €135,28 bestellen. Op deze manier wordt het printen in 3D wel heel voordelig.

Anet-A8-3D-printer

Het precies afwegen van lage gewichten doe je met een precisie weegschaal. Dit is vaak een dure aanschaf. Dit geldt deze week niet bij de sale van Gearbest. De Precision Miniature Scale weegt tot 3000 gram en is te bestellen voor €7,99.

Zie alle voordelige 3D printers en gereedschappen op de fraaie actiepagina

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.