Samsung Introduceert Special Edition Van Gear S3 en Gear Sport

Samsung-Gear-S3-smartwatchSamsung is een samenwerking aangegaan met een distributeur van horloges en sieraden, om een Special Edition van de Gear S3 en de Gear Sport op de markt te brengen.

Steeds meer grote distributeurs van luxe horloges, zoals bijvoorbeeld Hugo Boss, werken samen met smartphonefabrikanten voor het uitbrengen van een smartwatch. Ook Samsung werkt graag samen met bedrijven om een speciale variant van de Gear-smartwatches uit te brengen. Zo werkt Samsung nu samen met PDA Group, distributeur van sieradenmerken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit, om een Special Edition van de Samsung Gear S3 en Gear S3 Sport naar de horlogespecialisten te brengen.

Met de Special Editions wil Samsung een klassiek design combineren met technologie. De Special Editions van de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport hebben een klassiek ontwerp met een roterende ronde wijzerplaat en een massieve metalen horlogeband. De roterende ring kan onder andere worden gebruikt om door applicaties te bladeren en gesprekken aan te nemen.

De Samsung Gear Sport is waterdicht tot 50 meter diep (5ATM) en is daarom te gebruiken voor zwemmen en andere watersporten. Ook moet de smartwatch een aantal dagen meegaan op één acculading. De Special Editions van de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic zullen worden verkocht via aangesloten juweliers, de Bijenkorf en diverse online horlogespecialisten. De Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic krijgen een adviesprijs mee van € 399,- terwijl de waterdichte Samsung Gear Sport voor € 369,- over de toonbank zal gaan. De smartwatches komen in een geschenkdoos en zijn uitgerust met een stalen polsband. Ook zit er in de doos een rubberen of leren band.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.