Tijdelijke Cashback-actie Geeft 100 Euro Terug Bij Aankoop Samsung Galaxy S9

samsung-galaxy-s9-kleurenSamsung is gestart met een cashback-actie waarbij consumenten 100 euro terugkrijgen op de aankoop van een Galaxy S9. Vrijwel alle bekende Nederlandse webwinkels en providers doen mee aan de actie.

Mensen die de Galaxy S9 bij de deelnemende partijen voor 5 augustus aanschaffen hebben tot 20 augustus de tijd om zich te registreren voor de cashback-actie. Na het registreren van de Samsung Galaxy S9 of de  Galaxy S9 Plus krijg je 100 euro teruggestort op je rekening. Ondanks dat veel webwinkels meedoen aan de cashback-actie, waaronder Coolblue, ontvang je geen geld als je de smartphone aanschaft bij Belsimpel. Belsimpel verkoopt namelijk vaak geïmporteerde Samsung-smartphones met modelnummers die niet uit Nederland komen. Wel heeft Belsimpel de prijs van de smartphone in prijs verlaagd.

Is de Galaxy S9 met 64GB opslagruimte niet voldoende voor jouw, dan kun je de variant met 256GB opslagruimte kopen. Dit toestel is uiteraard wat duurder, maar consumenten krijgen bij deze variant 150 euro terug. De Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus met 256GB opslagruimte is onder andere bij Coolblue verkrijgbaar.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.