Topmerken tegen verrassend lage prijzen

GearBest-Brand-SaleGearbest is een grote Chinese webwinkel waar je vele producten tegen lage prijzen aan kunt schaffen. We bespreken regelmatig de meest interessante sales van een bepaalde periode. Nu beperken we ons tot één sale. Dit doen we natuurlijk niet zonder reden. Het is namelijk een sale van alle topmerken die verkocht worden. Deze kon je altijd al voordelig bestellen, maar bestel je deze nu in de sale dan wordt het helemaal voordelig om deze aan te schaffen.

Bezoek hier de sale en lees verder om een goed idee van de producten te krijgen

De sale bevat verschillende categorieën

Wanneer je de sale bezoekt dan zie je dat er verschillende categorieën zijn. Zo is er als eerste de flash sale. Daar zie je een aantal producten staan die maar een beperkte tijd beschikbaar zijn. De tijd die nog resteert zie je boven het product staan. De tijd is niet het enige waar je op dient te letten. Ook zijn er van ieder product maar een beperkt aantal beschikbaar. Hoeveel producten er nog voor de spectaculaire lage prijs beschikbaar zijn zie je onder de prijs staan. Het aanbod in de flash sale verandert regelmatig. Het is dan ook aan te raden vaker een kijkje te nemen op de pagina van de sale.

De Producten van Alfawise

Alfawise is een merk wat zeer bekend is in China. Ook in Nederland wordt dit merk steeds bekender. Dit is ook niet zo vreemd aangezien er kwalitatieve producten tegen lage prijzen worden aangeboden. Er is een categorie van Alfawise op de pagina van de sale aanwezig. Daar kun je onder andere een lamp kopen met een ingebouwde camera. Dit maakt het dat je makkelijk kunt opnemen zonder dat het duidelijk is dat er een camera hangt. Deze camera is nu te bestellen voor slechts € 17,16. Ben je op zoek naar een nieuwe tablet dan is de Alfawise Tab Tablet PC een goede keuze. Deze kun je nu voor slechts € 128,70 bestellen.

Alfawise-Camera-Bulb-Cam

Siroflo is een gerenommeerd merk

Een ander goed en gerenommeerd merk wat via Gearbest verkocht wordt is Siroflo. Ook daar kun je producten van vinden op de pagina van de sale. Er zijn een aantal oordopjes en hoofdtelefoons te bestellen, zoals bijvoorbeeld de Siroflo V4. De Siroflo V4 is een bluetooth hoofdtelefoon die je draadloos op vele apparaten aan kunt sluiten. Deze geeft niet alleen goed geluid maar ziet er ook nog eens zeer fraai uit. De Siroflo V4 kost in de sale slechts € 21,76. Een ander mooi product is de alarmklok met een ingebouwde bluetooth speaker. Deze is voor € 26,12 te bestellen.

siroflo-V4

Bespaar nog meer en gebruik een kortingscode

Onderaan de pagina van de sale zie je een gedeelte waar een aantal kortingscodes staan. Zo kun je nog meer besparen. Ben je al een tijdje op zoek naar een 3D printer dan kun je de Alfawise U20 met grote schaal aanschaffen. Deze kun je voor € 253,96 bestellen als je de kortingscode ‘N82NOSI0J0’ gebruikt. Wil je graag films en series op groot scherm bekijken op gamen op een groot scherm dan is de Alfawise X 3200 de juiste keuze. Gebruik je de kortingscode ‘IT$CN13HIK‘ dan kost deze slechts € 128,70. Ook van deze producten zijn er slechts een beperkt aantal beschikbaar.

Bezoek de pagina van de nummer één merken sale en zie zelf hoeveel je kunt besparen

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.