Honderden Interessante Gadgets In De Aanbieding

Alfawise-soundbarBen je van plan om dit weekend wat leuks voor jezelf te kopen, dan komt dat goed uit. De komende dagen zijn honderden wearables, TV Boxen, printers, slimme lampen en nog veel meer in de aanbieding. We gaan de verschillende merken, en hun aanbiedingen, hieronder even bij langs.

Alfawise
we hebben het op Androidics.nl al verschillende keren gehad over producten van Alfawise. Veel mensen kennen vooral de TV Boxen van dit merk. Dit zijn kleine computertjes die draaien op Android en je kunt aansluiten op je TV. Hiermee kun je vervolgens Netflix streamen, films afspelen, spellen spelen, foto’s bekijken, applicaties downloaden uit de Play Store en ga zo maar door.

Alfawise-H96-Pro+-TV-Box

De Alfawise H96 Pro+ is zo’n TV Box, die dankzij de tijdelijke flash sale nu slechts €60 kost. Hiervoor krijg je een TV Box met een octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, Dual-band WiFi en een hoop aansluitingen, waaronder een Ethernet-poort, een HDMI-poort, een microSD-kaart aansluiting en twee USB 2.0-poorten. De TV Box meet slechts 10,7 bij 10,7 bij 2 cm en draait op Android 7.1.

Alfawise heeft ook een leuke 3D printer en een projector in de aanbieding. De Alfawise U20 3D printer kost dankzij de promocode “GB-$20OFF” slechts €240. De Alfawise U20 kan in meerdere kleuren printen, heeft een print oppervlak van 30 bij 30 bij 40cm en beschikt over een 2,8-inch kleurenscherm.

Alfawise-U20-3D-printer

Wil je een eigen cinemasysteem of gaming-setup bouwen, dan is een projector wel een aanrader. De Alfawise Q7 kan dankzij de 200 lumens lamp projecteren in een formaat van 32-inch tot maar liefst 200-inch. Momenteel is de projector in de aanbieding voor €164.

Excelvan-Q7

Voor alle aanbiedingen van Alfawise kun je terecht op deze pagina. Hier staan nog veel meer leuke producten die momenteel zijn afgeprijsd.

Gocomma
Ben je opzoek naar wat kleinere gadgets, dan rader wij aan om eens de pagina van Gocomma te bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld de Roidmi 3S aanschaffen voor €11. Dit is een oplader voor in de auto met extra functies. Zo kun je dankzij het apparaatje met iedere smartphone muziek streamen naar je autoradio. Je streamt de muziek naar de Roidmi 3S en het apparaatje zend deze muziek door op een FM frequentie die je zelf in kunt stellen. Je kunt de Roidmi 3S hier aanschaffen.

Roidmi-3S

Voor een volledig overzicht van Gocomma producten kun je hier terecht.

Diggro
Diggro is een merk dat smartwatches en fitnesstrackers tegen aantrekkelijke prijzen verkoopt. Zo kun je een volwaardige fitnesstracker aanschaffen voor nog geen €15 of een smartwatch voor €40. Uiteraard zijn er ook duurdere smartwatches verkrijgbaar zoals de Diggro DI06, maar ook dit toestel met groot rond kleurenscherm kost nog geen €100. Deze smartwatch heeft een 1.39-inch AMOLED-scherm, 16GB opslagruimte, ingebouwde GPS, WiFi, aan nano-SIM aansluiting en een camera.

Diggrio-DI06

Klik hier voor alle producten van Diggro.

Er zijn nog twee andere merken waar we het nog even over willen hebben. Het gaat om Utorch en Zanflare, twee merken die zich bezighouden met verlichting. Als je opzoek bent naar een zaklamp, sfeerverlichting of slimme lampen voor in de woonkamer, Utorch en Zanflare bieden deze producten tegen aantrekkelijke prijzen aan. Wil je wat romantische verlichting of wil je je alvast voorbereiden op de donkere winterdagen, dan raden wij aan om eens een kijkje te nemen op de Utorch-pagina en de Zanflare-pagina.

Utorch-sfeerverlichting

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.