Samsung Galaxy Watch Officieel Aangekondigd

Samsung-Galaxy-WatchSamsung heeft tijdens het Unpacked 2018 evenement drie producten aangekondigd, de Galaxy Note 9, de Galaxy Home speaker en de Galaxy Watch. De Galaxy Watch is de opvolger van de Gear S3 en komt in verschillende uitvoeringen op de markt.

Met de nieuwe naam wil Samsung de connectie met de andere Galaxy-producten benadrukken. Bij de Galaxy Watch heeft Samsung zich vooral gefocust op het ontwerp, want het blijkt dat veel mensen een smartwatch vooral kopen vanwege het uiterlijk. De Galaxy Watch moet dus gezien worden als een sierraad met veel handige functies.

Samsung heeft 20 nieuwe sporten toegevoegd die de smartwatch kan bijhouden. Ook is er een stressmeter aanwezig en registreert de Galaxy Watch je slaapgedrag. Aan het eind van iedere dag ontvang je een ‘Daily Briefing’, met daarin een update over je dag.

De Samsung Galaxy Watch beschikt over een 1,15GHz Exynos 9110 dual-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 4GB opslagruimte, een 472mAh accu, A-GPS, Bluetooth 4.2, wifi en NFC. Er komen twee uitvoeringen op de markt met een 1,2-inch (42mm-versie) of 1,3-inch (46mm-versie) Super AMOLED-scherm die een resolutie heeft van 360 x 360 pixels. De behuizing is dankzij de 5ATM-rating waterdicht tot 50 meter diep.

Samsung-Galaxy-Watch-Note 9

De Samsung Galaxy Watch ligt vanaf 7 september in de winkels. De 42mm-uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren Rose Gold en Midnight Black en kost 309 euro. De 46mm-uitvoering is verkrijgbaar in de kleur zilver en kost 329 euro. Vanaf vandaag kun je al een bestelling plaatsen. Mensen die een bestelling plaatsen krijgen gratis een multi charging dock cadeau.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.