Tot 50% Korting Op Wearables & TV Boxen

Alfawise-A8Op GearBest is een brand-sale gaande waarbij producten van bepaalde merken zeer voordelig worden aangeboden. Zo krijg je tot wel 50% korting op TV Boxen van Alfawise of smartwatches van Diggro. Ook kun je op dezelfde pagina tijdelijk drie producten aanschaffen voor slechts €10. Hieronder hebben wij een aantal interessante producten op een rijtje gezet.

Alfawise
Veel van jullie hebben waarschijnlijk wel eens gehoord van het merk Alfawise. Dit merk kennen we vooral van de TV Boxen en de 3D-printers. Ze maken echter ook projectors, lampen en zelfs tablets. Vrijwel alle producten van dit merk zijn momenteel in de aanbieding.

Alfawise-A8-TV-Box

Zo kun je bijvoorbeeld de Alfawise A8 TV BOX met Android 8.1 kopen voor slechts €25.95. Voor dit kleine bedrag krijg je een TV Box met een nieuwe versie van Android, maar liefst vier USB-aansluitingen, een SD-kaart aansluiting, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. De TV Box is ideaal voor het kijken van films, het streamen van series, het spelen van een spelletje of het bekijken van je vakantiefoto’s. Je kunt de Alfawise A8 hier kopen.

Ben je opzoek naar een krachtige mini PC met meer mogelijkheden, dan kun je kiezen voor de Alfawise T1 Mini PC. Deze mini PC draait op Linux, Windows 10 en Windows 8. Intern vinden we een 2,4GHz quad-core processor van Intel, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een 2.5-inch harde schijf tot maximaal 2TB. De Alfawise T1 Mini PC kost de komende drie dagen €164.35.

Alfawise-T1

Alfawise heeft nog tal van andere leuke producten, zoals elektrische scooters, actiecamera’s, toetsenborden en slimme verlichting. Klik hier om alle producten van Alfawise te bekijken.

Diggro
Diggro is een merk dat zich volledig richt op het maken van smartwatches en fitness trackers. Daarbij worden de wearables ook nog eens tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. De Diggro ID107HR is hier een goed voorbeeld van. Deze fitness tracker is uitgerust met een hartslagmeter, een stappenteller, een slaapmonitor en een bel/sms-reminder. Ook heeft de fitnesstracker ondersteuning voor Android en iOS. De Diggro ID107HR kost slechts €15.12 en je hebt de keuze uit vijf verschillende kleuren bandjes.

Diggro-ID107HR

Wil je voor bijna dezelfde prijs een waterdichte smartwatch met een lange accuduur, dan kan dat met de Diggro DI10. Deze smartwatch kost slechts €17.30 en heeft een 1.21-inch scherm waarop notificaties worden weergegeven. De behuizing is waterdicht (IP68) en de accu heeft een stand-by tijd van maar liefst een jaar.

Diggro-DI10

Ben je opzoek naar een echte volwaardige smartwatch, dan heeft Diggro de Diggro DI06. Deze smartwatch kost €94.78 en beschikt over een 1,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 400 bij 400 pixels, een 1.0GHz quad core-processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, ingebouwde GPS, een 350mAh accu, een SIMkaart-aansluiting, een 2 megapixel camera, een hartslagmeter en een ingebouwde speaker. Via de Google Play Store kun je Android-applicaties installeren en dankzij de SIM-kaart slot kun je met de smartwatch telefoneren en internetten. Je kunt de Diggro DI06 hier bestellen.

Diggro DI06

Als laatste willen we nog even de aandacht richten op de merken Utorch en Zanflare. De donkere dagen komen er namelijk langzaam weer aan en dan is verlichting erg belangrijk. Utorch en Zanflare richten zich beide op het maken van verlichting. Dit kan sfeerverlichting zijn voor in de tuin, slimme lampen voor in huis of gewoon zaklampen. Ben je dus nog opzoek naar leuke verlichting voor niet al te veel geld, dan raden wij aan om op de Utorch-pagina en de Zanflare-pagina te kijken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.