Update Past Interface Google Wear OS Aan

Wear-OS-updateGoogle brengt volgende maand een nieuwe update uit voor het Wear OS-besturingssysteem. De update wijzigt de interface op smartwatches, waarbij de Google Assistent nu een prominente plek krijgt naast de watchface.

Met een veeg van links naar rechts over de watchface krijgen gebruikers gelijk een feed te zien met informatie van Google Assistent. Hierin zie je bijvoorbeeld een update van de vluchtstatus of hotelreservering wanneer je onderweg bent. Notificaties kun je nog steeds bekijken met een veeg van onder naar boven. Met een veeg van rechts naar links krijg je een aangepaste versie van Google Fit te zien. Als laatste werkt Google samen met de Wereldgezondheidsorganisatie en de American Heart Association om voortaan ‘Heart Points’ en ‘Move Minutes’ weer te geven.

Google zal de update volgende maand uitbrengen, maar Google heeft niet aangegeven welke smartwatches de update krijgen en welke versienummer de update heeft. Wel heeft het bedrijf aangegeven dat de functies per land verschillen, omdat bijvoorbeeld de Nederlandse Assistent nog niet alle opties heeft die de Amerikaanse Assistent wel heeft.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.