IQI I8 Is Krachtige Smartwatch Voor Honderd Euro

IQI-I8-smartwatch-zwartKrachtige smartwatches zijn duur, althans dat denken de meeste mensen. De IQI I8 laat zien dat dit niet altijd het geval is. De IQI I8 kost ongeveer 100 euro, maar beschikt wel over een scherp AMOLED-scherm, GPS, een grote accu en veel opslagruimte.

De IQI I8 heeft een 1,39-inch rond AMOLED-scherm met een resolutie van 400 bij 400 pixels. De smartwatch draait op Android 7.0, waardoor je allerlei applicaties op de smartwatch kunt installeren. Intern beschikt de IQI I8 over een 1,3GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 600mAh accu.

Ook heeft de IQI I8 ondersteuning voor GPS en kun je dankzij de SIM-kaart aansluiting gebruik maken van het 3G- of 4G-netwerk. Gebruik je liever geen SIM-kaart, dan kun je gewoon met het internet verbinden via WiFi.

IQI-I8-smartwatch

Als laatste heeft de smartwatch ondersteuning voor Bluetooth 4.0 en is er een 2 megapixel camera aanwezig. De IQI I8 werkt met zowel Android als iOS en is deze week hier in de aanbieding voor ongeveer 100 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *