Nieuwe iPhones Zijn Duur en Bevatten Weinig Nieuws

iPhone-XSApple heeft zojuist drie nieuwe iPhones aangekondigd, maar veel opvallende veranderingen zien we niet. Het design van de smartphones is vrijwel ongewijzigd en de prijzen stijgen tot ver boven de 1000 euro.

Het is dan eindelijk zover, Apple heeft de nieuwste iPhones aangekondigd. Het gaat om de iPhone XS, de iPhone XS Max en de iPhone XR. De iPhone XR is misschien nog wel de meest opvallende smartphone, aangezien dit toestel een LCD-scherm heeft in plaats van OLED en omdat dit toestel “slechts” 849 euro kost. Hiervoor krijg je overigens maar 64GB opslagruimte en één camera aan de achterkant.

iPhone-XR

De 64GB-uitvoering van de 5,8-inch iPhone XS kost 1159 euro, maar er is ook een versie met 256GB en 512GB opslagruimte beschikbaar. Deze uitvoeringen kosten 1.329 euro en 1.559 euro.

Als je denkt dat dit de duurste iPhone is dan heb je het mis. De 64GB-uitvoering van de 6,5-inch iPhone XS Max kost namelijk 1.259 euro. De uitvoering met 256GB opslagruimte kost 1.429 euro en de uitvoering met 512GB opslagruimte kost maar liefst 1.659 euro.

Enkele vernieuwingen zijn een snellere A12 processor, de mogelijkheid om gebruik te maken van een tweede simkaart (eSIM) en een iets langere accuduur. Aan de achterkant zit een 12 megapixel dual-camera en aan de voorkant een 7 megapixel camera.

iPhone-XS-Max

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.