Facebook Introduceert Twee Slimme Video-chat Speakers

Facebook-PortalFacebook heeft twee varianten van de zogeheten Facebook Portal aangekondigd. De Facebook Portals beschikken onder andere over een groot scherm en een camera, zodat je met het apparaat kunt videobellen.

De Facebook Portal is momenteel alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor een vanaf adviesprijs van 199 dollar. Beide varianten hebben ondersteuning voor Alexa, de slimme spraakassistent van Amazon. Dankzij het 10-inch of 15-inch scherm is de slimme speaker geschikt om video’s en foto’s op te bekijken.

Ook zijn de apparaten uitgerust met een kleine camera. Deze camera kan je volgen door tweedimensionale positietracking die niet door een server maar door het apparaat zelf wordt verzorgd. Wanneer de camera niet in gebruik is zal een klepje de camera afschermen. Deze camera in combinatie met een microfoon en speaker maakt het apparaat ideaal om videogesprekken mee te voeren.

De 10-inch uitvoering heeft een schermresolutie van 1280 x 800 pixels en kost in de Verenigde Staten 199 dollar, omgerekend ongeveer 174 euro. De 15-inch variant heeft een draaibaar full hd-scherm, dat zowel verticaal als horizontaal te gebruiken is. De Facebook Portal+ kost 349 dollar.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.