Google Home En Google Home Mini Nu In Nederland Verkijgbaar

Google-Home-Mini-speakersGoogle heeft de slimme speakers van het bedrijf uitgebracht in Nederland. De Google Home en Google Home Mini hebben nu ondersteuning voor de Nederlandse Google Assistent.

Nederlanders kunnen vanaf nu een slimme speaker van Google bestellen. Vanaf 24 oktober liggen de speakers in de winkel. Die extra grote Google Home Max is nog niet in Nederland verkrijgbaar.

De slimme speakers zijn uitgerust met een slimme spraakassistent, waardoor je vragen kunt stellen aan de speaker. De spraakassistent kun je activeren met het commando “Hey Google” of “Oké Google”.  Vervolgens kun je met spraakcommando’s het web doorzoeken, je agenda checken, slimme lampen in huis bedienen, timers en wekkers zetten of je favoriete muziek en series afspelen.

De Google Home beschikt ook over Voice Match, waardoor de speaker in staat is om stemmen van verschillende mensen in huis te onderscheiden. Wanneer iemand vraagt “Wat staat er in mijn agenda?“, dan weet de Google Home in welke agenda de speaker moet kijken.

De Google Home krijgt in Nederland een adviesprijs mee van €149,-. De Google Home Mini kost €59,-. De speakers zijn onder andere te bestellen bij Albert Heijn, Bol.com, CoolBlue, MediaMarkt en in de Google Store. De Google Home Speakers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en koraal.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.