Huawei Introduceert Honor Band 4 Fitnesstracker

Honor-Band-4Huawei heeft een nieuwe wearable aangekondigd onder de dochtermerknaam Honor. De Honor Band 4 is een fitnesstracker met een kleuren-AMOLED-scherm en een lange accuduur.

De Honor Band-serie bestaat uit fitnesstrackers die onder andere de concurrentie aangaan met de bekende Mi Band-serie van Xiaomi. Net als de Mi Band-serie is de Honor Band-serie een betaalbaar alternatief voor de wearables van merken als Fitbit.

De nieuwe Honor Band 4 heeft een 0,95-inch AMOLED-scherm met daaronder een grote home-knop. Met deze knop kun je teruggaan naar het thuis-scherm. Met vegen naar links of rechts kun je door de interface navigeren. De behuizing is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Hierdoor is de Honor Band 4 dus ook geschikt om mee te zwemmen. De software op de Honor Band 4 kan je zwemactiviteiten bijhouden.

Honor-Band-4-blauw

Intern vinden we een 100mAh accu die goed is voor 6 dagen gebruik. Ook is een NFC-chip aanwezig en is het mogelijk om via bluetooth de camera van je smartphone te bedienen. De Honor Band 4 komt op de markt in de kleuren zwart, blauw en roze. Je kunt de fitnesstracker hier bestellen voor 40 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.