“Samsung Galaxy Note 10 Krijgt 6,66-inch Scherm”

Samsung-Galaxy-Note-9Als we de laatste geruchten mogen geloven krijgt de Samsung Galaxy Note 10 een 6,66-inch scherm. Dit is 0,18-inch groter dan het scherm op de Galaxy Note 9.

De afgelopen jaren zien we de schermen op smartphones steeds groter worden. Samsung is voor een groot deel verantwoordelijk voor deze trend en lijkt niet van plan te zijn om te stoppen met het uitbrengen van toestellen met steeds grotere schermen. The Bell schrijft namelijk dat Samsung een bestelling voor 6,66 inch-schermen bij de Samsung Display-divisie heeft geplaatst. Deze schermen zullen worden gebruikt voor de Galaxy Note 10.

Ook de Galaxy S10 krijgt een groter scherm, namelijk een 6,44-inch scherm. We zien bij Samsung duidelijk dat elke nieuwe generatie een groter scherm krijgt. Zo heeft de Galaxy S9 een 5,8-inch scherm, de Galaxy S9+ een 6,2-inch scherm en de Galaxy Note 9 een 6,4-inch scherm.

De Galaxy S10 en Note 10 krijgen verder een driedubbele camera aan de achterkant. Ook kunnen we weer een grotere accu verwachten en bij de Note 10 uiteraard een S Pen. Het beeldscherm heeft een verhouding van 19:9. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt waarschijnlijk op de Note 10.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.