“Release Samsung Galaxy Note 9 Op 24 Augustus”

galaxy-note-9-fotoEr duikt steeds meer informatie op over de aankomende Samsung Galaxy Note 9. We wisten al dat de phablet waarschijnlijk op 9 augustus zal worden gepresenteerd, maar nu is er ook een releasedatum uitgelekt. Volgens een Zuid-Koreaanse bron is de Galaxy Note 9 vanaf 24 augustus verkrijgbaar.

Net als bij de Galaxy S9 zal Samsung de Galaxy Note 9 ongeveer twee weken na de officiële introductie op de markt brengen. Dit zou betekenen dat we de Galaxy Note 9 vanaf 24 augustus in huis kunnen halen. Dit schrijft althans het Zuid-Koreaanse ETNews.

Het Unpacked-evenement zal op 9 augustus plaatsvinden in New York. Vanaf 24 augustus is de phablet leverbaar, maar het is nog onduidelijk voor welke landen en markten dit geldt. Het plaatsen van een bestelling is waarschijnlijk direct na de introductie mogelijk, waarna de Galaxy Note 9 op 24 augustus zal worden geleverd.

Naar verwachting zal de 128GB variant van de Galaxy Note 9 een adviesprijs meekrijgen van ongeveer 999 euro. De phablet beschikt over een 6,4-inch scherm, een 4000mAh accu en een vernieuwde S Pen met ingebouwde Bluetooth-ondersteuning. Ook de camera krijgt hoogstwaarschijnlijk een upgrade. Het design van de Galaxy Note 9 zal niet veel veranderen ten opzichte van de Galaxy Note 8.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.