Montblanc Summit 2 Is Smartwatch Met Snapdragon Wear 3100-soc

Montblanc-Summit-2Montblanc heeft de opvolger van de Summit-smartwatch aangekondigd. De Montblanc Summit 2 is de eerste smartwatch die is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon Wear 3100-soc. De waterdichte smartwatch krijgt overigens wel een forse adviesprijs mee van 985 euro.

De Montblanc Summit 2 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, namelijk met zilver staal, zwart staal en een uitvoering met staal en titanium. De goedkoopste versie kost 985 euro, waardoor de Summit 2 lang niet voor iedereen is weggelegd. Aan de zijkant van de smartwatch zien we twee knoppen en een wendbare kroon. De Montblanc Summit 2 heeft een waterdichte behuizing en draait op Wear OS.

De Summit 2 beschikt verder over een 1,2-inch OLED-scherm met een resolutie van 390 bij 390 pixels, een Snapdragon Wear 3100-processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte, een hartslagmeter, GPS, NFC en een 340mAh accu die een volle dag mee moet gaan. Met de ‘Time Only-modus’ ingeschakeld moet de accu bijna een week meegaan. Ook is de smartwatch in staat op VO2max-scores te geven.

Met een prijskaartje van richting de duizend euro is de Montblanc Summit 2 lang niet voor iedereen weggelegd.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.