Samsung Galaxy S6 Krijgt Mogelijk 4GB Werkgeheugen

Galaxy-S5Samsung heeft aangekondigd dat het Zuid-Koreaanse bedrijf is gestart met de massaproductie van de 8-Gigabit LPDDR4 Mobile DRAM geheugenmodule. Deze module bevat maar liefst 4GB werkgeheugen en zal waarschijnlijk in de Galaxy S6 worden gebruikt.

Via Samsung Tomorrow heeft Samsung laten weten dat de massaproductie van een 4GB geheugenmodule voor mobiele toestellen is gestart. Het ligt voor de hand dat deze module zal worden gebruikt in de Galaxy S6 die begin volgend jaar zal worden aangekondigd. Als we naar het verleden kijken zien we namelijk dat Samsung regelmatig rond deze tijd voor een lancering van een nieuw vlaggenschip de massaproductie van nieuwe hardware aankondigt.

Om gebruik te kunnen maken van de 4GB geheugenmodule zal de Galaxy S6 ook moeten worden voorzien van een 64-bit processor. Dit komt overeen met de geruchten dat de Galaxy S6 zal worden aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 810 processor. Ook zal de Galaxy S5-opvolger waarschijnlijk worden voorzien van een 5,5-inch display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, een 20 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Volgens de geruchten zal Samsung de Galaxy S6 mogelijk al in januari tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas presenteren.

bron [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.