Holga Printer Is Smartphone-printer Zonder Accu

Holga-PrinterEr zijn tegenwoordig veel kleine printers beschikbaar waarmee je rechtstreeks vanaf je smartphone foto’s kunt uitprinten. De Holga Printer is echter uniek. Deze printer kan namelijk foto’s printen zonder dat de printer is uitgerust met een accu of bluetooth-ondersteuning.

Lang geleden was het mogelijk om foto’s te maken zonder dat hiervoor een accu nodig was. Men maakte namelijk gebruik van mechanische apparaten. Holga wil dit idee terugbrengen met de Holga Printer. De Holga Printer is net als de oude camera’s helemaal mechanisch en het is niet nodig de printer aan de lader te hangen. Ook is het niet nodig om de printer te koppelen aan je smartphone via bluetooth.

Het printen van een foto werkt als volgt. Je maakt eerst een foto met je smartphone. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de Holga-app gebruiken om het typische Holga-effect te creëren. Vervolgens open je de foto op je smartphone en leg je je toestel op de Holga printer. Daarna druk je de mechanische sluiterknop in en draai je aan een knop om je foto te printen. De geprinte foto zal hierbij langzaam uit de printer rollen.

De Holga Printer is momenteel nog een Kickstarter project waar je de printer kunt aanschaffen voor 44 euro. Holga zal de printer in maart 2019 leveren.

via [want]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.