Modulaire Blocks-smartwatch Erg Populair Op Kickstarter

Blocks-smartwatchMaandelijks komen er nieuwe smartwatches op de markt, maar veel verschil en innovatie zien we nog niet. Op kickstarter is echter een veelbelovende campagne gestart voor een modulaire smartwatch. Met de Blocks smartwatch kunnen gebruikers zelf de specificaties van de smartwatch samenstellen.

De specificaties van de Blocks smartwatch kan worden uitgebreid met behulp van modules. Deze modules zitten verwerkt in de schakels van de polsband. Zo is het onder andere mogelijk om een schakel met een extra accu of een vingerafdrukscanner toe te voegen. Andere schakels bevatten extra geheugen, een SIM-kaart slot, een GPS-chip, een camera, een NFC-chip, een hartslagmonitor en meer.

Blocks Smartwatch

Het aantal modules dat een gebruiker kan toevoegen aan de Blocks smartwatch is afhankelijk van de polsomvang. Mensen met een gemiddelde pols kunnen 4 modules toevoegen aan de polsband, maar sommige mensen moeten genoegen nemen met 3 modules.

Een dag na de lancering van de kickstarter-campagne is al meer dan een $600.000 opgehaald. Dit is ruim boven het streefbedrag van $250.000 en de campagne heeft nog 35 dagen te gaan. De early-birds zijn allemaal verkocht, maar ja kan nog wel een pre-order plaatsen voor $285. Voor dit bedrag ontvang je de smartwatch samen met 4 modules naar keuze. De verwachte leveringsdatum is mei 2016.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.