Lenovo Introduceert Smart Clock Met Google Assistent-integratie

Lenovo-Smart-ClockLenovo en Google werken samen aan een kleine digitale klok met ondersteuning voor de Google Assistent. De zogeheten Smart Clock heeft een klein 4-inch scherm voor het weergeven van informatie.

De Smart Clock beschikt over een 4-inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte en een 3W-luidspreker. De Smart Clock lijkt wel wat op een kleinere uitvoering van een Smart Display. De klok heeft echter geen camera, dus videobellen is niet mogelijk.

Dankzij Google Assistant-ondersteuning kun je met stemcommando’s muziek afspelen, een wekker zetten, weerberichten opvragen en meer. Wanneer de wekker gaat kun je de bovenkant van de Smart Clock aanraken om de wekker te snoozen. Je kunt het alarm volledig uitschakelen door de bovenkant van de klok twee keer aan te raken.

Lenovo-Smart-Clock-Google-Assistent

De Smart Clock is een nieuw soort accessoire en valt buiten de categorie Smart Display. De Smart Clock van Lenovo verschijnt deze lente op de markt voor een adviesprijs van 80 dollar.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.