Michael Kors Introduceert Access Sofie 2.0-smartwatch

Michael-Kors-Access-Sofie-2.0-smartwatchMichael Kors heeft een nieuwe versie van de Access Sofie geïntroduceerd. De Acces Sofie 2.0 is een Wear OS-smartwatch die design combineert met sportfuncties.

De Acces Sofie 2.0 is een smartwatch die vooral voor het vrouwelijke publiek is gemaakt. Aan de zijkant vinden we nu drie knoppen. Daarnaast heeft Michael Kors de schermranden kleiner gemaakt en het horlogebandje wat smaller gemaakt. Net als bij zijn voorganger vinden we weer een rij kristallen rondom het scherm.

De smartwatch is verder voorzien van ingebouwde GPS, zodat je tijdens het sporten je smartphone thuis kan laten. Daarnaast is er NFC aanwezig voor het uitvoeren van betalingen. Michael Kors heeft er verder voor gekozen om de smartwatch uit te rusten met de Snapdragon Wear 2100-processor, inplaats van de vorig jaar uitgebrachte Snapdragon Wear 3100-processor.

Michael Kors zal de Access Sofie 2.0 deze zomer op de markt brengen in de kleuren zilver, goud, rozegoud en zilver met rozegoud. Omgerekend krijgt de smartwatch een adviesprijs mee van ongeveer 416 euro. Nederlandse prijzen zijn echter nog niet bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.