Bèta Android Pie Nu Beschikbaar Voor Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8

Samsung Galaxy S8Samsung heeft het bètaprogramma van Android 9.0 (Pie) uitgebreid naar de Galaxy S8, de Galaxy S8+ en de Galaxy Note 8. Mensen die deelnemen aan het bètaprogramma kunnen dankzij deze bèta alvast de nieuwe One UI-softwareschil uitproberen.

De Zuid-Koreaanse fabrikant is momenteel druk bezig met het beschikbaar maken van de nieuwste versie van Android voor zijn vlaggenschip-toestellen. De Galaxy S9 heeft de Android Pie-update al ontvangen, maar de update lijkt over niet al te lange tijd ook op de Galaxy S8, de Galaxy S8+ en de Galaxy Note 8 binnen te komen. Mensen met deze toestellen kunnen de bèta van Android 9.0 (Pie) nu namelijk installeren.

Tijdens de bèta-periode kunnen testers gevonden fouten doorgeven aan Samsung. De fabrikant lost deze problemen op zodat er uiteindelijk een stabiele versie naar iedereen kan worden uitgerold. Wanneer de stabiele versie zal worden uitgerold is nog niet helemaal duidelijk, maar volgens eerdere berichten komt de update in maart in Nederland binnen.

Mensen in Zuid-Korea, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk kunnen zich aanmelden via de Samsung Members-app. Vervolgens kunnen ze firmware-versies G950FXXU4ZSA5 (S8), G955FXXU4ZSA5 (S8+) en N950FXXU5ZSA5 (Note 8) downloaden. Nederlandse en Belgische gebruikers kunnen zich helaas niet aanmelden als tester.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.