Dit Zijn De Voordelen Van Een Smartphone Hoesje

spigen-iphone-8-hoesjesSmartphones variëren enorm in prijs en vlaggenschip-toestellen kosten soms wel meer dan 1000 euro. Daarom is het belangrijk om je smartphone goed te beschermen met bijvoorbeeld een screenprotector en/of een beschermhoesje. Een hoesje kan echter meer voordelen met zich meebrengen dan alleen het beschermen van de behuizing van je toestel.

Beschermen van je smartphone
Uiteraard is het beschermen van je smartphone de voornaamste reden om een hoesje aan te schaffen. Zo voorkom je met een hoesje bijvoorbeeld krassen op de behuizing wanneer je per ongeluk je sleutelbos en je smartphone in dezelfde tas gooit. Afhankelijk van het hoesje kun je er ook op vertrouwen dat je hoesje de smartphone zal beschermen wanneer je je smartphone “tot een bepaalde hoogte” laat vallen.

Personaliseren
Mensen kopen een hoesje echter niet alleen voor de bescherming. Een hoesje geeft namelijk ook een persoonlijke touch aan je toestel. De kans is namelijk klein dat je iemand kent die precies dezelfde smartphone en smartphone-hoesje heeft. Daarnaast kun je tegenwoordig heel eenvoudig een hoesje laten bedrukken met een bijvoorbeeld een vakantiefoto of een foto van je beste vriend(in).

Extra ruimte
Er zijn tal van verschillende hoesjes, maar een hoop hoesjes hebben ruimte voor bijvoorbeeld een buskaart, een creditkaart of wat extra cash. Veel mensen die gebruikmaken van zo’n hoesje kunnen hun portemonnee thuislaten. Ideaal dus. Op Iphone-cases.nl zijn een hoop hoesjes verkrijgbaar met extra ruimte voor pasjes.

Meer functies
Fabrikanten zijn niet alleen creatief met het ontwerpen van hoesjes, maar ook met het toevoegen van extra mogelijkheden. Je kunt het zo gek niet bedenken en het bestaat. Een hoesje met een bieropener, geen probleem. Een hoesje met ingebouwde aansteken? Ja hoor die bestaan. Een hoesje met een extra power bank om de accuduur van je smartphone te verlengen? Ook die zijn er in overvloed. Denk daarom eens na over wat je dagelijkse gebruikt en kijk of er een hoesje is die dit voorwerp kan vervangen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.