Watch GT Active en Elegant Zijn Nieuwste Smartwatches Van Huawei

huawei-watch-gt-activeHuawei heeft tijdens een evenement in Parijs niet alleen de Huawei P30 en P30 Pro aangekondigd, maar ook twee nieuwe smartwatches. Het gaat om de Active-uitvoering en de Elegant-uitvoering van de Huawei Watch GT.

Huawei introduceerde vorig jaar de Watch GT, maar dit jaar heeft de fabrikant twee nieuwe uitvoeringen aan het assortiment toegevoegd. De Watch GT Active is een sportieve uitvoering terwijl de Watch GT Elegant juist een eleganter ontwerp heeft gekregen. De GT Active heeft een 1,39 inch-amoled-scherm met een resolutie van 454 bij 454 pixels. De GT Elegant is iets kleiner en heeft een 1,2-inch scherm met een resolutie van 390 bij 390 pixels.

Beide uitvoeringen hebben een Triatlon-modus gekregen. Hiermee kun je openwaterzwemmen, fietsen en hardlopen bijhouden. De smartwatch zal je activiteiten tijdens de gehele triatlon bijhouden en je na de triatlon een overzicht tonen. Deze functie komt later via een software-update overigens ook naar de Watch GT Classic en Sport. Aan de zijkant van de smartwatches vinden we twee knoppen, één voor het openen van het app-overzicht en één om een workout mee te starten.

huawei-watch-gt-elegant

De Huawei Watch GT Active kost 249 euro en de Watch GT Elegant kost 229 euro. Het is nog onduidelijk vanaf wanneer de smartwatches in Nederland verkrijgbaar zijn.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.