Op zoek naar een smartwatch, smartphone of andere voordelige apparatuur?

Xiaomi Redmi Note 5AWanneer je op zoek bent naar apparatuur zoals een smartphone of een smartwatch dan hou je er waarschijnlijk al rekening mee dat je dan veel geld kwijt zal zijn. Dit is echter niet noodzakelijk. In dit artikel bespreken we de sales bij Gearbest. Deze grote Chinese webwinkel laat zien dat kwaliteit en lage prijzen samen gaan. Een goede nieuwe smartphone zoals de Xiaomi Redmi Note 5 kun je al bestellen voor € 147,90. Ben je op zoek naar een TV Box dan zou je voor de Amlogic S912 voor maar € 58,29 kunnen kiezen. We raden je aan de actiepagina te bezoeken om een goed beeld van deze sale te krijgen.

Zie de actiepagina en weet meteen hoe voordelig Gearbest is

Ook een nieuwe tablet hoeft niet veel te kosten

Het zijn niet alleen de smartphones en de smartwatches die voordelig zijn. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe tablet dan hoeft dit niet veel te kosten. Een tekentablet bijvoorbeeld is een prachtige gadget als je graag tekent en diverse effecten aan de tekening toe wilt voegen. De Huion GT 191 kun je voor € 330,60 bestellen. Ben je op zoek naar een nog voordeligere tekentablet dan is de Acepen AP1060 de beste keuze. Deze tablet kun je nu in de sale bestellen voor maar € 45,77.

Huion GT 191

Zie alle (teken)tablets die in de sale zijn op deze pagina

Geniet jij ook van het WK?

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het WK voetbal in volle gang is. Baal je er nog steeds van dat Nederland niet mee doet dan hebben wij een oppepper voor je. Gearbest heeft namelijk een speciale sale tijdens het wereldkampioenschap. Er is een actiepagina waar je bijvoorbeeld een mechanisch keyboard van Alfawise aan kunt schaffen voor maar € 40,02. Wil je in de zomer een snelle op afstand bestuurbare boot bestellen dan is dit mogelijk voor slechts € 32,19. Zoals bij veel sales is het wel zo dat er maar een gelimiteerd aantal producten beschikbaar zijn. Je moet er dus snel bij zijn.

Bekijk alle sales die tijdens het WK Voetbal geldig zijn

Een smartwatch voor nog geen vijftien euro?

Een smartwatch is een ideaal verlengstuk voor je smartphone. Toch zijn deze vaak duur. Wij willen je graag wijzen op de F13 smartwatch. Dit is een model wat je voor nog geen vijftien euro in de sale aan kunt schaffen. Deze prijs geldt wel alleen voor de eerste tien die de smartwatch op een dag bestellen. Neem een kijkje op de actiepagina en profiteer van de lage prijs.

No.1 F13 smartwatch

Bestel de F13 smartwatch voor nog geen vijftien euro op deze pagina

De sales lijken maar niet te stoppen

Bij Gearbest lijken de sales maar niet te stoppen. Er is namelijk nog een speciale actiepagina waar je bijvoorbeeld de Asus Zenfone 5Z voor maar € 435 euro aan kunt schaffen. Wil je profiteren van een lange batterijduur dan kun je in deze zelfde sale de ZMI powerbank voor maar € 15,66 mee bestellen. Er zijn nog veel meer interessante producten tegen lage prijzen op de actiepagina te vinden.

Asus-Zenfone-5

Bekijk de vele smartphones en andere voordelig geprijsde apparatuur op de actiepagina

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *