Motorola Komt Met Smartwatch en Opvolger Moto X

Motorola-moto-x
Naast Sony en Samsung komt ook Motorola met een smartwatch, zo liet topman Rick Osterloh tijdens de Mobile World Congress in Barcelona weten. Ook zal Motorola werken aan een opvolger van de populaire Moto X.

Over de smartwatch wilde Rick Osterloh niet veel zeggen, behalve dat de smartwatch vooral inzet op stijl en accuduur. Dit zijn de grootste problemen met bekende smartwatches van bijvoorbeeld Samsung en Sony, de horloges zijn vrij grof en de accu gaat niet al te lang mee. Als Motorola deze twee problemen kan oplossen maakt het bedrijf een goede kans om een succesvolle smartwatch te lanceren. Wanneer de smartwatch van Motorola op de markt zal komen is niet bekend.

Naast een smartwatch zal het bedrijf ook de opvolger van de Moto X lanceren. Dit toestel zal in de zomer te bestellen zijn. Ook zal het dan mogelijk zijn om je eigen Moto X met de online Moto Maker in elkaar te zetten. Hier kan je kiezen uit honderden kleurencombinaties om vervolgens je eigen Moto X een unieke en persoonlijke stijl te geven. De Moto Maker was tot nu toe alleen nog maar beschikbaar in Amerika, maar zal binnenkort dus ook naar Europa komen.

via [volkskrant]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.