JBL Link Bar Soundbar Nu Ook In Nederland Verkrijgbaar

JBL-Link-Bar-SoundbarJBL heeft de Link Bar soundbar uitgebracht in Nederland. Je kunt de soundbar aansluiten aan je TV om vervolgens gebruik te maken van Android TV en de Google Assistent. Uiteraard moet de soundbar ook voor mooi geluid zorgen.

JBL introduceerde de Link Bar vorig jaar tijdens de 2018-editie van Google I/O. De lancering van de soundbar is echter om onbekende reden meerdere keren uitgesteld. Gelukkig hoeven we niet langer te wachten, aangezien de soundbar vanaf deze week in Nederland te koop is via JBL’s eigen webwinkel. Vanaf eind deze maand is de soundbar ook verkrijgbaar bij Conrad.

De JBL Link Bar kost 399 euro en consumenten krijgen tijdelijk de kleine GO+-speaker cadeau. De Link Bar dient als hub voor alle home entertainment in huis. Je kunt alle populaire streaming-apps via de Play Store downloaden voor de tv. De speaker levert een vermogen van 100 Watt en heeft ondersteuning voor Bluetooth en Chromecast. Daarnaast heeft de Link Bar ondersteuning voor de Google Assistent, zodat je de soundbar via spraakcommando’s kunt aansturen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.