Slimme Rolgordijnen Van IKEA Vanaf Augustus Verkrijgbaar

IKEA-Kadrilj-FyrturDe IKEA Kadrilj en IKEA Fyrtur, de slimme rolgordijnen van IKEA, liggen vanaf augustus in Nederland in de winkel. De rolgordijnen zijn te bedienen via een app op de smartphone of via de Google Assistent.

De slimme rolgordijnen zouden oorspronkelijk vorig jaar al op de markt verschijnen, maar IKEA heeft de lancering meerdere keren uitgesteld. Aankomende augustus is het dan eindelijk zo ver en hoeven we niet meer op te staan om de gordijnen omlaag te rollen. De IKEA Kadrilj en IKEA Fyrtur liggen vanaf eind augustus zowel in Nederland als in België in de winkel.

De IKEA Kadrilj-gordijn is lichtdoorlatend en kost 99 euro voor voor de variant van 60 centimeter breed en 195 centimeter lang. De maximale lengte is 140 centimeter breed en hiervoor betaal je 139 euro. De IKEA Fyrtur is verduisterend en kost voor dezelfde afmetingen 119 euro en 159 euro.

Het bedienen van de rolgordijnen gaat via de IKEA Home-app. Dezelfde app gebruik je ook voor de slimme verlichting van IKEA. De app kun je koppelen aan de Google Assistent, Siri en Amazon Alexa. Hierdoor kun je de gordijnen bijvoorbeeld dichtdoen met het spraakcommando “welterusten”.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.