“Sonos Werkt Aan Eerste Sonos-speaker”

Sonos One slimme speakerSonos staat bekend om zijn speakers die via WiFi verbinding maken met de apparaten in je huis. Bluetooth-speakers heeft de fabrikant nooit op de markt gebracht, maar daar komt binnenkort mogelijk verandering in.

Sonos levert kwalitatief goede speakers, maar doordat de speakers constant verbonden zijn met een stroom- en ethernetkabel zijn de speakers minder portable en dus niet voor iedereen weggelegd. Uit een FCC-rapport blijkt echter dat Sonos nu ook werkt aan een speaker die wel is uitgerust met Bluetooth-ondersteuning voor het streamen van muziek. Sonos beschrijft de speaker met modelnummer S17 in de onderstaande tekst:

It’s a high-performance wireless speaker and part of the Sonos sound system. The device’s primary function will be for streaming with Wi-Fi, but also features Bluetooth audio streaming and Bluetooth Low Energy, used for simplified setup.

Omdat er nu een FCC-rapport is verschenen is de kans groot dat Sonos de S17 binnenkort al zal introduceren. De kans dat het om een echte portable speaker gaat is echter klein, de S17 is waarschijnlijk hoofdzakelijk een WiFi-speaker met Bluetooth-ondersteuning als extraatje.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.