Nokia 6.2 en 7.2 Opgedoken In Geekbench

HMD-Global-Nokia-7.1HMD Global komt binnenkort mogelijk met een opvolger van de Nokia 6.1 en de Nokia 7.1. Er zijn namelijk Geekbench-resultaten opgedoken van de Nokia Daredevil en Starlord, wat vermoedelijk de Nokia 6.2 en Nokia 7.2 zijn.

Mogelijk krijgen we tijdens de IFA-beurs in Berlijn, die in september zal plaatsvinden, een aantal nieuwe Nokia-smartphones te zien. We verwachten onder andere de Nokia 6.2, die volgens de Geekbench-resultaten beschikt over 3GB werkgeheugen. Daarnaast komt HMD Global met de Nokia 7.2, een krachtigere smartphone met 6GB werkgeheugen. Het is overigens mogelijk dat er meerdere uitvoeringen op de markt verschijnen die beschikken over verschillende hoeveelheden werkgeheugen.

De Nokia 7.2 krijgt een Snapdragon 660-chipset, terwijl de Nokia 6.2 het waarschijnlijk moet doen met een Snapdragon 636-chipset.

HMD Global heeft de pers uitgenodigd voor een evenement op 5 september. Mogelijk krijgen we dan de nieuwe smartphones te zien. Pas na de officiële introductie kunnen we de bovenstaande specificaties bevestigen of ontkrachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.