Sonos Introduceert Beam-soundbarspeaker Met Ondersteuning Voor Spraakassistenten

Sonos-beamSonos heeft een nieuwe soundbarspeaker aangekondigd. De Sonos Beam is een kruising tussen een soundbar en een slimme speaker die kan worden aangesloten aan de tv.

De Sonos Beam is te gebruiken als reguliere speaker voor onder de tv, maar je kunt de speaker via vijf far field-microfoons bedienen via stemcommando’s. De soundbar heeft ondersteuning voor 49 verschillende muziekdiensten. In het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, Australië en binnenkort in Frankrijk is ondersteuning voor de digitale stemassistent Amazon Alexa. Vanaf wanneer de Beam in de Benelux ondersteuning zal bieden voor Alexa is onduidelijk. Wel weten we dat er ook ondersteuning komt voor andere spraakassistenten.

De Sonos Beam is uitgerust met wifi en een ethernetpoort en is niet alleen te bedienen via spraakcommando’s, maar ook met de Sonos-app of een muziek-app. Intern vinden we een tweeter en vier drivers, die gezamenlijk drie audiokanalen creëren: links, rechts en in het midden. Het is mogelijk om de Sonos Beam uit te breiden met de Sonos One en de Sonos Sub om een 5.1-surroundsysteem te creëren.

De nieuwe speaker van Sonos is 65cm lang en gaat vanaf 17 juli over de toonbank voor 449 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *