Magicsee N5 NOVA TV Box Tijdelijk Slechts €36

Magicsee_N5_NOVA_TV_Box_AndroidBen je nog opzoek naar een TV Box met Android? Dan kun je deze week gebruikmaken van de aanbieding op deze website. De Magicsee N5 NOVA TV Box met 4GB werkgeheugen en een afstandsbediening met Air Mouse kost tijdelijk namelijk slechts €36.

De Magicsee N5 NOVA is een Android TV Box die draait op Android 9.0 (Pie) en beschikt over een Quad-core 64-bit processor, 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart. Ook is er ondersteuning voor 2.4Ghz/5Ghz Wifi en Bluetooth 4.0. Aan de buitenkant vinden we aansluitingen voor AV, DC 5V, Ethernet, HDMI 2.0, SPDIF, microSD, USB2.0 en USB3.0.

Magicsee_N5_NOVA_TV_Box

Je kunt films en series streamen via het internet of gewoon films of foto’s afspelen vanaf een externe harde schijf of flash drive. Omdat de TV Box draait op Android 9.0 en is voorzien van de Google Play Store kun je gewoon applicaties en games installeren. Je kunt de TV Box bedienen met de meegeleverde Voice Remote controller. Dankzij voice control ondersteuning kun je bijvoorbeeld een film zoeken via een spraakcommando. Air Mouse moet het navigeren door het besturingssysteem vereenvoudigen. Daarnaast is het dankzij “screen mirroring” mogelijk om het scherm van je smartphone te tonen op het scherm van je tv.

Wanneer je de Magicsee N5 NOVA TV Box wilt aanschaffen raden we aan om dit zo snel mogelijk te doen, want de aanbieding is slechts 6 dagen geldig. Je kunt de TV Box hier bestellen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.