Koop Xiaomi Mi TV Box Voor €48

xiaomi mi boxHet Android-besturingssysteem is niet alleen geschikt voor smartphones en tablets, maar ook voor een TV Box. Veel mensen hebben tegenwoordig al een Android TV Box aangesloten aan hun TV zodat ze makkelijk films, series en muziek kunnen streamen, maar ook vakantie foto’s kunnen bekijken of Android-games kunnen spelen op hun TV. De Xiaomi Mi Box is een TV Box die tijdelijk verkrijgbaar is voor slechts €48.

De Xiaomi Mi Box draait op Android 6.0 (Marshmallow) en beschikt over een 2.0GHz Cortex A53 quad-core processor met een Mali-450 GPU, 2GB werkgeheugen, 8GB interne opslagruimte en ondersteuning voor WiFi en Bluetooth. Ook zijn er aansluiting aanwezig voor HDMI en USB 2.0 en is het mogelijk om je content rechtstreeks vanaf je smartphone te streamen naar de TV Box, dankzij de ondersteuning voor Google Cast.

De Xiaomi Mi Box meet 15cm bij 15cm bij 6cm en komt met een eigen afstandsbediening. Dankzij de coupon code “NLMiTVbox” kun je de TV box op deze website tijdelijk aanschaffen voor slechts €48.05.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.