Samsung Deelt Foto’s Van Onaangekondigde Home Mini-speaker

Samsung-Home-MiniSamsung heeft op een Zuid-Koreaanse webpagina informatie en meerdere foto’s geplaatst van een speaker, genaamd Home Mini. Het is voor het eerst dat Samsung het bestaan van de kleine slimme speaker bevestigt.

Uit de pagina blijkt dat Zuid-Koreanen de Samsung Home Mini al voor de officiële lancering kunnen testen. Nu Samsung de kleinere uitvoering van de Samsung Home speaker door consumenten laat testen kunnen we stellen dat de Home Mini binnenkort officieel zal worden aangekondigd.

De komst van de Home Mini is op zich best een verrassing, aangezien Samsung de Home-speaker, die het bedrijf een jaar geleden al presenteerde, nog steeds niet op de markt is gebracht. De release van de slimme speaker met Bixby is meerdere keren uitgesteld. Misschien is Samsung van plan om beide speakers tegelijk te lanceren.

Samsung zal met de Home-speakers concurreren met de Echo-speakers van Amazon, de Home-speakers van Google en de Homepod van Apple. Al deze speakers zijn voorzien van een digitale assistent.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.