Knoppen Op Google Home Mini Werken Weer

Google-Home-MiniGoogle heeft een update uitgebracht waardoor de knoppen op de Home Mini weer werken zoals ze bedoeld zijn. Een eerder probleem met de knoppen zorgde ervoor dat de slimme speaker altijd meeluisterde met de gebruiker.

De lancering van de Home Mini, Google’s slimme speaker, is niet vlekkeloos verlopen. Een bug zorgt er namelijk voor dat de speaker denkt dat de activatieknop constant is ingedrukt, waardoor de speaker altijd meeluistert met de gebruiker. Google heeft na het ontdekken van deze bug een update uitgebracht die de activatieknop volledig uitschakelt. Dit is alles behalve een ideale oplossing, aangezien de activatieknop een belangrijk onderdeel van de speaker is. Gelukkig heeft Google nu opnieuw een update uitgebracht met een alternatieve bediening.

De bediening werkt na het ontvangen van de update wat anders dan voorheen. Zo kon je voor de bug met een druk op een knop aan de bovenkant bedienen wat je wel en niet hoorde. Voortaan moet je echter de knoppen aan de zijkant lang ingedrukt houden. De knop aan de bovenkant kan namelijk per ongeluk worden geactiveerd door een laag stof. Het ziet ernaar uit dat Google geen oplossing heeft kunnen vinden voor dit probleem, waardoor Google nu een alternatieve bediening heeft bedacht.

Momenteel wordt de software-update uitgerold naar iedereen binnen het preview-programma van Google. Pas als Google de test heeft afgerond zal de update naar de rest van de gebruikers worden uitgerold.

Eerder deze maand kwamen ook klachten binnen over een ander probleem met de Home Mini. De speaker zou namelijk crashen zodra de gebruik de speaker op het hoogst mogelijke volume zet.

via [smarthomemagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.