Eerste Details Samsung Galaxy Home Mini Bekend

Samsung_Galaxy_Home_MiniSamsung heeft de Galaxy Home Mini aan een beperkt publiek laten zien tijdens de Samsung Developer Conference. Hierdoor zijn de eerste details van Samsung’s kleine slimme speaker bekend.

De Galaxy Home is een slimme speaker die is voorzien van Samsung’s eigen spraakassistent Brixby. De Galaxy Home concurreert onder andere met de slimme speakers van Google. Samsung introduceerde de Galaxy Home al in augustus van vorig jaar, maar de speaker ligt nog steeds niet in de winkels. Toch heeft de fabrikant nu een kleinere variant laten zien. Deze Galaxy Home Mini ligt mogelijk zelfs al eerder in de winkels dan zijn grotere broer.

Samsung heeft in Zuid-Korea een testprogramma opgezet voor geïnteresseerden die de kleine speaker willen testen. Mensen die deelnemen aan het programma mogen de Galaxy Home Mini houden. De speaker is uitgerust met de Bixby-assistent, AKG-geluid en een IR blaster om smarthome-apparaten mee aan te sturen.

Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de Galaxy Home Mini officieel zal introduceren en in welke landen de speaker op de markt zal verschijnen. Volgens de geruchten werkt Samsung ook aan een Nederlandse versie van Bixby, dus het is goed mogelijk dat de slimme speaker van het bedrijf uiteindelijk ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.