“Xiaomi Mi Note 10 Komt In November Uit”

xiaomi-mi-cc9-proEen aantal dagen terug deelde Xiaomi de eerste details van de Xiaomi Mi CC9 Pro. Volgens de geruchten komt deze smartphone ook naar Europa, maar dan onder de naam Xiaomi Mi Note 10. Waarschijnlijk verschijnt de Mi Note 10 deze maand al op de markt.

Uit een teaser die Xiaomi deelde blijkt dat de CC9 Pro onder andere is uitgerust met een 108MP camera met vijf lenzen. Op dezelfde teaser zagen we de groene variant, maar Xiaomi heeft nu ook een Snow Aurora-versie gedeeld. Op de nieuwe teaser is ook goed te zien dat de schermranden afgerond zijn en dat de smartphone beschikt over een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

De geruchten spreken verder over een 6,47-inch OLED-scherm, een Snapdragon 730G-processor, maximaal 12GB werkgeheugen, maximaal 256GB opslagruimte, een 5170 mAh accu en 5x optische zoom.

Xiaomi_Mi_CC9_Pro-header

Xiaomi zal de Xiaomi CC9 Pro waarschijnlijk op 5 november officieel introduceren. We verwachten dan ook de introductie van de Mi Watch en een nieuwe televisie. De Mi Note 10 voor Europa zal volgens de geruchten op 10 november worden aangekondigd.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.