Fitbit-update Brengt 4 Verbeteringen Met Zich Mee

fitbit-versa-2-headerFitbit heeft Fitbit OS 4.1 uitgebracht, die verschillende verbeteringen met zich meebrengt. De verbeteringen moeten er onder andere voor zorgen dat je beter gaat slapen en dat je de wijzerplaten eenvoudig kunt veranderen.

Fitbit OS 4.1 rolt vanaf 3 december uit voor de Ionic, Versa, Versa 2 en Versa Lite. De update brengt vier grote verbeteringen met zich mee die wij hieronder even op een rijtje hebben gezet.

– Allereerst moet de update voor een betere nachtrust zorgen door de gebruiker op een optimaal tijdstip te wekken. De smartwatch kan dit tijdstip bepalen door naar je voorgaande slaapcycli te kijken. Daarnaast kun je de slaapstatistieken gelijk op de smartwatch bekijken. Dit was voorheen alleen mogelijk via de smartphone-app.
– Ook kun je voortaan op de smartwatch zelf de wijzerplaten wijzigen. Dit was voorheen alleen mogelijk via de Android-app. Met polsbewegingen kun je wisselen tussen verschillende wijzerplaten. Je kunt in totaal vijf wijzerplaten op de smartwatch opslaan.
– De derde toevoeging is een agenda-app. Hierin kun je aankomende afspraken zien.
– Als laatste brengt Fitbit OS 4.1 een verbeterde always-on-display naar de Versa 2. De overgang is soepeler en de kleuren zijn mooier. Een verbeterd algoritme op de Versa 2 zorgt voor een verbeterde hartslagmeting.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Phina de Ridder schreef:

    Ik kan de update niet vinden. In Help zegt het programma dat 3.11 de laatste versie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *